Besök vår hemsida


(Lämna tom)

Om oss

Inget företag är starkare än sin svagaste länk

Schröder HG AB registrerades år 2009 och finns idag både i Tyringe och Kristianstad. Våra tjänster erbjuder vi till alla som önskar och över de första fem åren har vi redan hunnit etablera viktiga och pålitliga kontakter inom flertalet branscher som vi ofta kommer i kontakt med, som VVS-bolag, byggbolag, målerifirmor, mark- och anläggningsbolag och annan industriverksamhet. Vi för också nära samarbeten med försäkringsbolagen. Vi ställer höga krav på våra partners – allt för att göra samarbetet med våra kunder så enkelt som möjligt.

Målbild

När vi arbetar tar vi alltid stor hänsyn till såväl säkerhet som kreativa lösningar, målet är att nå fantastiska resultat, snabbt, effektivt och säkert. De som arbetar med oss ska alltid känna att de är i tryggt sällskap och miljön finns alltid i åtanke. Vi har dessutom väldigt roligt på jobbet – vilket kanske är det allra viktigaste i slutänden.

Vi erbjuder moderna lösningar och maxad service vilket gör oss till ditt självklara val när du behöver hjälp med rivning, sanering eller andra grovarbeten.

En hållbar framtid

Det finns inte längre utrymme för en slapp attityd gentemot miljön, det är allas vårt stora ansvar att se till att alla material och processer som ryms inom våra verksamheter är så skonsamma som möjligt mot miljön. En dag, mycket snart, ska vi lämna över jorden till våra barn och barnbarn och vi på Schröder HG AB vill verkligen att omgivningarna de ska leva i ska vara rena och hälsosamma. 

Vi har tillsammans med våra leverantörer själva tagit fram biologiskt nedbrytbara produkter som vi använder oss av i maximal utsträckning. Vi deltar också regelbundet i utbildningar och seminarier där just miljön är i fokus.

Att bry sig om miljön är att bry sig om sig själv, sina barn och sina medmänniskor.